Selecteer een pagina

Als je aan het overwegen bent om je auto bij eender welke luchthaven in Nederland achter te laten, moet je de vele mogelijke problemen die kunnen opduiken kennen. Vandaag de dag is het belangrijk om problemen grondig te bekijken en evalueren. Door alle autoparkings te onderzoeken zal je diegene aan de beste prijs vinden, maar daar bovenop zal je up-to-date informatie vinden over dingen zoals veiligheid, locatie, afstand van de luchthaven en hoelang de transfer naar de juiste terminal zal duren.

Al deze details kunnen op een vergelijkssite gevonden worden waardoor jouw onderzoek veel sneller gaat en je het extra voordeel hebt dat je naar verschillende autoparkings kan kijken door slechts één webpagina te bekijken in plaats van verschillende zoekopdrachten te doen om de verschillende beschikbare opties te kunnen identificeren.

Andere belangrijke informatie

Je kent nu de prijs, veiligheidsvoordelen, afstand van de terminal en transfertijd. De andere dingen die je moet opzoeken zijn de procedures die je moet volgen als je aankomt bij de parkeerfaciliteit en terugkeer van de luchthaven.

Match de Autoparking met de juiste terminal

Nog een ding waar je rekening mee moet houden als je luchthavenparking reserveert, is zeker zijn dat je de juiste autoparking kiest die naar de terminal gaat waarvan je vliegt anders kan je aan de verkeerde terminal worden afgezet waardoor je in allerlei problemen komt, zeker als het een grote luchthaven is. Dit klinkt misschien logisch maar sommige reizigers gaan er van uit dat er slechts één terminal is. Al die dingen kunnen vermeden worden als je de tijd neemt om de informatie op je vliegticket te lezen. Daar staat de terminal zeer duidelijk op. De meeste autoparkings zullen je deze informatie op voorhand vragen maar het is belangrijk om te weten dat sommige autoparkings slechts naar enkele terminals gaan.

Waarom je altijd je parking op voorhand moet boeken

Het verschil in prijs of je nu een parking op de luchthaven of erbuiten gekozen hebt, is gigantisch, vooral op de luchthaven waar je tot wel 60% kan besparen. Niet alleen dat, maar een parking buiten de luchthaven met plek vinden in het hoogseizoen en op officiële feestdagen is bijna onmogelijk. Autoparkings zullen hun prijzen verhogen naar mate er minder plaats is, dus is het altijd best om vroeg te boeken zodat je de beste keuze en de laagste prijzen kan krijgen.

Lees meer over lang parkeren Eindhoven airport!