Selecteer een pagina

Geef je de voorkeur aan een andere scène op het allereerste T-stuk? Op zoek naar een gloednieuwe uitdaging – of misschien een ontspannende golf? Wat voor golf je ook leuk vindt, golfvakanties zijn het antwoord. Golfvakanties hoeven niet duur te zijn. Je hoeft niet naar het Caribisch gebied te gaan om een ​​goede golfvakantie te krijgen.

Waar zijn de allerbeste plaatsen voor golfvakanties? Je kunt Ierland en Schotland niet verslaan voor een hoge kwaliteit van golf en het bedrag kun je natuurlijk gemakkelijk spelen. De meeste Schotse programma’s worden gebruikt voor kampioenen, en zijn dus vrij prijzig, maar er zijn nog veel andere programma’s die het waard zijn om tegen een lage prijs te spelen. Dit omvat een aantal van alle trainingsprogramma’s die worden uitgevoerd door Edinburgh Leisure, inclusief Pigtail Hillsides, die nodig zijn, maar een goede test voor golf.

Op exact dezelfde locatie staat Kalinda, een charmante hyperlinkcursus die ook erg kort is. Voor een nog moeilijker en extra kostbaar probleem tijdens je golfvakantie, kun je gemakkelijk Gollan nr. 1, 2 of 3 of zelfs Longniddry spelen. Allemaal geweldig.

In Ierland zijn er veel cursussen, en meestal zijn alle open voor alle bezoekers van de site – een aantal van de swankier clubs in Schotland met een certificaat van uw handicap. U kunt gemakkelijk Noord-Ierland of de Ierse staat reizen en een geweldig golf waarderen.

Ook in Engeland zijn er tal van wedstrijdbanen, ideaal voor een golfvakantie. Een paar die je zullen weten als je de British Open of zelfs de Ryder Mug op tv hebt gevonden.

U hoeft niet naar het Caribisch gebied te gaan om een ​​goede golfvakantie te krijgen. Voor een extra veeleisende en veel duurdere uitdaging tijdens uw golfvakantie, kunt u Gollan No. 1, 2 of zelfs 3 of zelfs Longniddry spelen.